Cadeaumanden

Verras je papa met een cadeaumand van BIEKES. Daar bovenop krijgt je papa een gratis wenskaart met persoonlijke boodschap van jou. Deze boodschap kan je in de opmerkingen bij het afrekenen invullen en wij zorgen voor de rest.

 

Let op, dit product kies je wanneer je de producten die je koopt, in een cadeaumand wil. De inhoud van je mandje stel je zelf nog samen op de site. De foto is dus louter een voorbeeld van hoe je cadeaumand er zou kunnen uit zien.

 

De mand kan gratis aan huis geleverd worden op Vaderdag, zondag 14 juni, in de gemeentes Scherpenheuvel-Zichem - Bekkevoort - Tielt-Winge - Herselt - Blauberg - Aarschot - Rillaar - Langdorp - Diest - Molenstede - Schaffen - Engsbergen.

Verras iemand met origineel cadeau: een prachtige cadeaumand met de producten van BIEKES.

Wil je graag je producten in een cadeaumandje? Voeg dan deze optie cadeaumand toe aan je winkelwagentje en wij zorgen voor een mooie, tot in de puntjes verzorgde verpakking.

Wil je niet alle bestelde producten in het mandje? Geef dan bij het uitchecken aan welke producten je ingepakt wil zien in het veld 'Opmerkingen'.

 

Deze optie is enkel mogelijk bij afhalen of levering in de regio. Wens je een mandje om op te sturen? Contacteer ons dan voor de mogelijkheden.

Wij leveren gratis aan huis vanaf €20 in Scherpenheuvel-Zichem - Bekkevoort - Tielt-Winge - Herselt - Blauberg - Aarschot - Rillaar - Langdorp - Diest - Molenstede - Schaffen - Engsbergen.